VI GIVER SMILET VIDERE

Tandregulering

Tandregulering

Tandregulering

NY TEKNOLOGI ERSTATTER TRADITIONELLE METODER

Invisalign tandretning med næste usynlige og aftagelige skinner

Mange tænker på tandretning som togskinner, ganebøjle og nakketræk. Men muligheden for tandretning har udviklet sig meget i det sidste årti. Der er sket en stor teknologisk udvikling indenfor tandretning, som gør det muligt, at rette tænderne på en skånsom og mere diskret måde end tidligere.

Invisalign er en tandreguleringsmetode, hvor tænderne rettes ved brug af en række næsten gennemsigtige, aftagelige skinner, som er speciallavet til netop dit forløb. Gennemsigtigheden og dét at skinnerne kan tages ud, gør behandlingen mere diskret så man kan fungere normalt i dagligdagen.

Tandretning til dig

HVORNÅR ER DET MULIGT AT FÅ RETTET TÆNDER MED EN GENNEMSIGTIG SKINNE?

Der kan være mange årsager til, at man ønsker at få rettet sine tænder. Det kan være rent kosmetisk grundet skævheder eller asymmetri, som ikke giver dig dit drømmesmil. Det kan også skyldes uhensigtsmæssig bidfunktion, som kan give gener i kæber og muskler og medføre nedslidning af tandsættet.

Før man opstarter Invisalign, vil vi hos Centertandlægerne altid vurdere, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at slippe af med eventuelle spændinger eller slid samt opnå dit drømmesmil. Hvis der er tale om funktionelle gener, kan det være nødvendigt med en bidfunktionsundersøgelse, hvor man lokaliserer problemet i bid og tænder, så din behandler har det rette udgangspunkt til at lave behandlingsplanen.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Før tandreguleringen startes, laver vi en 3D scanning af dine nuværende tænder og bid. Modellen kan bruges til at lave en behandlingsplan, hvor du kan se processen og det forventede slutresultat i en simulation (clincheck).

Efter en grundig gennemgang af behandlingsplanen, sættes der nogle “knopper” (attachments) på nogle af tænderne, som hjælper skinnen med at rykke på tænderne. Herefter bliver man grundigt instrueret i anvendelse og renholdelse af skinnerne og prøver at tage skinnerne ind og ud af munden på egen hånd så man får en føling med skinnerne. Varigheden af den samlede behandling afhænger af antallet af skinner. Nogle skal bruge 10 skinner og andre 40 skinner. Typisk varer en Invisalign behandling ca. 6-12 måneder medmindre der er tale om ekstreme bidforhold som vil kræve supplerende tiltag.

De sidste par skinner i forløbet kaldes fastholdelsesskinner, som skal sørge for at tænderne ikke rykker sig tilbage. Fastholdelsen kan nogle gange også være en metaltråd på bagsiden af fortænderne (retentionstråd). Man skal regne med, at tænderne skal fastholdes med en skinne eller tråd resten af livet. Skal man bruge en skinne, er det kun om natten den skal bruges på længere sigt.

DET HELT RIGTIGE SMIL

Æstetisk finish

Når tænderne er rettet, kan der være et ønske om et æstetisk finish, hvor der kan skabes yderligere symmetri i fortænderne med plast eller vælge at få en tandblegning. Hvis det er et ønske, vil din behandler gennemgå mulighederne med dig, så man sammen kan finde det helt rigtige smil til dig ud fra dine ønsker og behov.

Se eksempler på nogle af de tandretninger vi har foretaget hos Centertandlægerne:

DET HELT RIGTIGE SMIL

Æstetisk finish

Når tænderne er rettet, kan der være et ønske om et æstetisk finish, hvor der kan skabes yderligere symmetri i fortænderne med plast eller vælge at få en tandblegning. Hvis det er et ønske, vil din behandler gennemgå mulighederne med dig, så man sammen kan finde det helt rigtige smil til dig ud fra dine ønsker og behov.

Se eksempler på nogle af de tandretninger vi har foretaget hos Centertandlægerne:

HØJESTE KVALITET I BEHANDLINGEN

Glade smil

Smilet er en essentiel faktor for mange menneskers selvværd og selvtillid. Derfor har vi hos Centertandlægerne ikke kun fokus på at rette tænderne, men at skabe et unikt smil, som gør vores patienter glade og som tager afsæt i netop dig, dit ansigt og dine ønsker.

Det er vores opgave at du føler dig tryg og velinformeret hele vejen igennem behandlingen.

Hvis du ønsker at kontakte klinikken med henblik på en forundersøgelse til Invisalign så klik her:

EKSPERTISE OG HØJ FAGLIGHED

CERTIFICERET INVISALIGN PROVIDER

Tandregulering er en stor beslutning og en vigtig investering i sig selv. Det er derfor vores højeste prioritet at du som patient kommer sikkert i mål med behandlingen og føler dig udrustet med den fornødne viden til at træffe den rette beslutning.

Hos Centertandlægerne understøtter vi alle vores behandlinger med veldokumenteret og evidensbaseret viden, som vores behandlere har opbygget med mange års efteruddannelse og klinisk erfaring. På den måde sikrer vi at alle vores patienter får den bedste behandling med den rette ekspertise som vi fremhæver med stolthed med diplomer og certifikater. Klik her.

Hvis du ønsker at kontakte klinikken med henblik på en forundersøgelse til Invisalign så klik på link nedenfor:

Send os en besked